Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΣΥΓΑΠΑδες, γονείς, πατεράδες της Θεσσαλονίκης, στο Σύνταγμα


ΣΥΓΑΠΑδες γονείς, πατεράδες από τη Θεσσαλονίκη
σε διαμαρτυρία, στο Σύνταγμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SYGAPA - ΣΥ.Γ.Α.Π.Α.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ- ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Φράγκων 19 Θεσσαλονίκη, τηλ 2310524285 , φαξ 2310524319,
κινητό  6942989785 , mails: goneas2005@yahoo.gr  , President: Spitalas@yahoo.gr  
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ:
ΓΟΝΕΑΣ : http://goneas.blogspot.com  
Πάνω από 8 χρόνια, ο ΣΥΓΑΠΑ διαμαρτύρεται και προειδοποιεί τους υπεύθυνους για την κατάντια της κοινωνίας μας, για τα ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών των διαζυγίων και το μέλλον που είναι δυσοίωνο για τους πολίτες αυτής της χώρας.
Η παραβατικότητα αυξήθηκε, οι νέοι δίχως αυτοπεποίθηση, ψυχολογία και σεβασμό είναι σε υστέρηση, οι προβληματικές οικογένειες δεν έχουν καμία στήρηξη από την Πολιτεία. Τα προβλήματα μεγεθύνθηκαν στη πορεία επειδή δεν εισακουστήκαμε προ πολλού. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν γιγαντωθεί από τις υπέρογκες διατροφές και από την ανεξέλεγκτη φορολογία των διαζευγμένων που θεωρούνται πολίτες τρίτης κατηγορίας.
Οι φίλοι μας Ισπανοί, όπως και Γάλλοι, Βέλγοι, Ιρλανδοί, Ισλανδοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι διαζευγμένοι που δημιούργησαν κινήματα για την γονεική ισότητα, μας καλούν να διαμαρτυρηθούμε μαζί τους για την σοβαρή κοινωνική και οικονομική κρίση που φαίνεται τεράστια στη χώρα μας.
Καλούμε, λοιπόν, τα μέλη (30.000) και τους φίλους μας (1.000.000) να συμπαρασταθούμε στο κίνημα κατά της αδικίας και άνισης αντιμετώπισης, σε κάθε Ελληνική πόλη, σήμερα, στις 6μμ στα συγκεκριμένα σημεία διαμαρτυρίας.
Επεται συνέχεια των δράσεών μας. Μη ξεχνάτε την πρόσφατη επιτυχημνένη εκδήλωσή μας της Παγκόσμιας Ημέρας Αποξένωσης και όλες τις συχνές εκδηλώσεις μας, έως τη δικαίωση των βασανισμένων παιδιών μας.
Το Δ.Σ.

Πολλοί μπαμπάδες από ΣΥΓΑΠΑ και από Θεσσαλονίκη, βρισκόταν στην έντονη διαμαρτυρία: Θυμωμένοι, αποφασισμένοι και απογοητευμένοι διότι θεωρούνται πολίτες τρίτης κατηγορίας στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

BINTEO SYGAPA ΣΥΓΑΠΑ

Αναγνώστες