Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σχέσεις των δύο φύλων

1. Δέκα παγίδες σε μια σχέση

Αν νομίζεις ότι έδεσες το γάιδαρό σου επειδή ξεπέρασες το στάδιο των πρώτων ραντεβού και βρίσκεσαι πια σε μια μόνιμη σχέση, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Μπορεί από πρώτη άποψη, να έχεις "ανέβει πίστα" αλλά κάθε στιγμή κινδυνεύεις να βρεθείς ξανά στην αφετηρία, μόνη κι έρημη από ταίρι.
Οι κίνδυνοι που καραδοκούν να διαλύσουν τη σχέση σου είναι αμέτρητοι κι εξαρτάται από σένα πώς θα τους αντιμετωπίσεις, αν αποφασίσεις ότι αξίζει τον κόπο. Γιατί καμιά φορά, μπορεί και να μην αξίζει.
Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν και πώς μπορεί να την πατήσεις, εμείς μπορούμε να σου δώσουμε μια ιδέα για τις δέκα σημαντικότερες παγίδες που πρέπει να προσέξεις όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση που ονειρεύεσαι να μακροημερεύσει. Αρχίζουμε αντίστροφα:

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_9719.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29

2. Οι ερωτικές προτιμήσεις των Βρετανών

Οι Βρετανοί μπορεί να μην έχουν τη ιδιαίτερη φήμη όσον αφορά τη θερμή ερωτική τους ζωή, ωστόσο όπως αποκαλύπτει έρευνα, οι Άγγλοι έχουν κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Συγκεκριμένα, οι μισοί περίπου από τους 2.124 ερωτηθέντες υποστήριξαν ότι προτιμούν να απολαμβάνουν τις ερωτικές στιγμές τους δημοσίως ενώ το 45% εξ αυτών παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί διάφορα εργαλεία - παιχνίδια κατά την συναίρεση. Παράλληλα, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες τόνισαν ότι έχουν παρακολουθήσει ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το σύντροφός τους ενώ το 18% των γυναικών και το 9% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι έχουν φορέσει μεταμφίεση για να εκπληρώσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις του παρτενέρ τους.
Όταν, όμως, ρωτήθηκαν για τη συχνότητα που έρχονται σε ερωτική επαφή τα αποτελέσματα ήταν μάλλον απογοητευτικά καθώς το 1/3 υποστήριξε ότι μπορεί να περάσει και μήνας χωρίς να έρθουν σε επαφή. Παράλληλα, το 11% υποστήριξε ότι κάνει έρωτα μία φορά το μήνα ενώ το 17% είπε ότι κάνει δύο με τρεις φορές το μήνα.
protothema http://www.trelokouneli.gr/2011/09/blog-post_9525.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

BINTEO SYGAPA ΣΥΓΑΠΑ

Αναγνώστες