Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σκηνοθέτησε τον βιασμό της για να πείσει τον άντρα της να μετακομίσουν!

Ήθελε τόσο πολύ να μετακομίσει σε μια πιο ήσυχη γειτονιά, ώστε έφτασε στο σημείο να παραστήσει το θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, προκειμένου να πείσει τον σύζυγό της να αλλάξουν σπίτι! Η αμερικανίδα Λόρι Αν Μαρτίνεζ, έσχισε τα χείλη της με καρφίτσα και έβαλε μια φίλη της να της δώσει γροθιά στο πρόσωπο, σκηνοθετώντας την σεξουαλική της κακοποίηση. Εναντίον της 36χρονης από το Σακραμέντο, η οποία εργάζεται ως ψυχολόγος σε φυλακές, ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Οι αστυνομικοί ξόδεψαν εκατοντάδες ώρες ερευνώντας την υπόθεση, ώσπου μια συνάδελφος της Μαρτίνεζ τους αποκάλυψε ότι η 36χρονη της είχε πει ότι τον περασμένο Απρίλιο σκηνοθέτησε τον βιασμό της από έναν άγνωστο μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Την πράξη της παραδέχθηκε τελικά και η ίδια η Μαρτίνεζ, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να πείσει τον σύζυγό της να φύγουν από την περιοχή στην οποία διέμεναν, λόγω της υψηλής εγκληματικότητας που παρατηρούνταν.
Ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο έξι εβδομάδες αργότερα.
Η ψυχολόγος είχε, ακόμη, καταγγείλει στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα κλοπής. Προηγουμένως είχε φροντίσει να κρύψει τα αντικείμενα που δήθεν είχαν κλαπεί, στο σπίτι της φίλης της.
Η Μαρτίνεζ συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση 50.000 δολαρίων. Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης που μπορεί να φτάσει τα τρία έτη.
Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_3154.html#ixzz1gAfpWci3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

BINTEO SYGAPA ΣΥΓΑΠΑ

Αναγνώστες