Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πως τρελαίνονται τα παιδιά των διαζυγίων...

Γράμματα διαζευγμένων

1) Καλημέρα σας. Πήγα σήμερα στο δημοτικό σχολείο του παιδιού μου, στο Κιλκίς για να συναντήσω στην έναρξη της περιόδου το παιδί μου, εννέα ετών σήμερα που έχω να το δω από πενταετίας διότι του έγινε πλύση εγκεφάλου και δεν θέλει να με δει, αλλά η δασκάλα μου απαγόρευσε την είσοδο. Τι πρέπει να κάνω? Πέρισυ, της έστειλα το έγγραφο του Υπουργείου το οποίο αγνοούσε παντελώς. Να την κάνω μήνυση, αναφορά ή να επιδιώξω να της εξηγήσω? Είμαι πολύ θυμωμένος διότι αυτή η διαγωγή δεν αρμόζει σε εκπαιδευτικό και θα κάνω κάποια άσχημη ενέργεια. Θέλω το παιδί μου: Είναι η ζωή μου και θυσιάζομαι γ'αυτό. Η γιαγιά και όλοι οι συγγενείς το θέλουν. Η μαμά του έχει κατηγορήσει όλους μας και η δικαιοσύνη δεν καταλαβαίνει οτι όλα είναι στημένα από ψυχοπαθή. Η δικαστική απόφαση απαγορεύει την επικοινωνία με τους συγγενείς και δίνει μόνο λίγες ώρες την εβδομάδα σ'εμένα αλλά είναι πλέον οδηνηρό να μετακινούμαι 600 χιλιόμετρα κάθε φορά (διότι η μαμά της μετακόμισε μακρυά) και να μη βλέπω το παιδί μου. Δεν είναι χώρα αυτή!!!

2) Καλή χρονιά. Είμαι η θεία της Αλίκης, 10 χρονών που έχει στραφεί εναντίον του αδελφού μου και όλης μας της οικογένειας, από Λάρισα. Η μαμά της μας κατηγορεί συνεχώς και το παιδί μας φοβάται. Μάλιστα, ζητάμε και εμείς επικοινωνία παρόλο οτι μας κατηγορούν αισχρά. Το αγαπάμε πολύ το παιδί. Η γιαγιά του το λατρεύει όπως και όλοι μας στην οικογένεια. Την πρώτη μέρα του σχολείου, μας άφησαν να μπούμε διότι κάναμε αγώνα και τώρα, μετά από χρόνια, κατάλαβαν οτι είναι απάνθρωπο να μας στερούν την επαφή έστω και στο σχολείο. Προ τριών μηνών, μας πήραν στο αυτόφωρο διότι βρισκόμασταν έξω από την πόρτα. Ζούμε ένα εφιάλτη. Ο αδελφός μου πήρε δικαστική απόφαση να βλέπει το παιδί πολύ συχνά αλλά ακόμα και τώρα δεν μπορεί να το δει εξ'αιτίας της μάνας και των συγγενών που έρχονται όλοι τη στθιγμή της επικοινωνίας και δημιουργούν πρόβλημα τόσο στο παιδί όσο και στο μπαμπά. Θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για το παιδί αυτό.

3) Καλησπέρα ΣΥΓΑΠΑ. Είμαι από κατερίνη. Φέτος, η μαμά των παιδών μου δεν τα έγραψε στο σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο) γιατί θέλει να φύγει στην Αυστραλία. Ηδη μου τα έχει αποξενώσει από πενταετίας και δεν με θέλουν. Εχουν τρελαθεί. Το μεγαλύτερο αγόρι μου στέλνει απειλητικά μηνύματα και ο μικρός είπε στη δασκάλα οτι έχει σουγιά για να αμυνθεί εάν έλθει να τον δει ο πατέρας (εγώ δηλαδή) στο σχολείο. Και τα δύο παρακολουθούνται από παιδο-ψυχίατρο αλλά που δεν γνωρίζει το PAS και λέει μόνο οτι το διαζύγιο τα έχει αποσυντονίσει (!). Δικηγόροι και εισαγγελέας που ζήτησα βοήθεια μου λένε να κάνω δικαστήρια αλλά εγώ δεν θέλω (και δεν μπορώ άλλο). ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΓΩ.

4) Πήγα χθες στο κτίριο που συστεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο των παιδιών μου, στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά απουσίαζαν την πρώτη ώρα. Μόλις ήλθε ο μεγάλος που πάει φέτος δευτέρα Λυκείου απομακρύνθηκε και δεν ήθελε να με δει. Μάλιστα πήγε στο γραφείο του Διευθυντή και με το κινητό του προσπάθησε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, λέγοντας: 'Είμαι ο τάδε και ο μπαμπάς μου ήλθε στο σχολείο να με δει αλλά δεν θέλω και η δικαστική απόφαση αναφέρει να τον βλέπω όποτε θέλω εγώ (μπράβο δικαστές!!!). Ελάτε να με προστατεύσετε. Ο Διευθυντής παρακολουθούσε την αγωνία μου που διαρκεί χρόνια στο ίδιο σχολείο και το μόνο που έκανε ήταν να κρυφτεί διότι φοβήθηκε την αστυνομία και μάλιστα έλεγε στους παρόντες καθηγητές οτι δεν θέλει αστυνομία στο σχολείο (μπράβο Διευθυντής!!!). Ο Διευθυντής εδώ και ΄δύο χρόνια παίζει την παπαδιά, μια με τους βαθμούς που δεν ήθελε να δώσει, μια με την προβληματική επικοινωνία, μια με την άγνοια, αδιαφορία, φόβο που αποδείχθηκε καταστροφική αν και γνωρίζει την ιστορία, γνωρίζει το σύνδρομο γονικής αλλοτρίωσης-αποξένωσης, είδε την 'τρέλα' στο μυαλό αυτού του παιδιού που δίχως κανένα λόγο είναι εχθρικό προς το μπαμπά του και το μόνο που είχε να πει ήταν μήπως θέλετε κάποια άλλη φορά να μιλήσετε αλλού? Το παιδί με απειλητικό τρόπο μου είπε οτι ο Διευθυντής γνωρίζει οτι η απουσία είναι δικαιολογημένη και οτι θα δικαιολογούσε ακόμα και τη δεύτερη ώρα: Εγώ πάντως μεγάλωσα ένα αγγελούδι και τώρα βλέπω ένα διάβολο. Αυτή η μετατροπή έγινε από το σατανικό χώρο των δικαστηρίων και από την ψυχοπαθή μάνα. Να ποιοί δάσκαλοι αποτελούν τη αφρόκρεμα της παιδείας στην Ελλάδα. Επιτρέπει το κινητό τηλέφωνο μέσα στο σχολείο, δεν δίνει τον σχολικό φάκελο στον γονέα και συναλλάσεται για απουσίες με το παιδί ενώ φέρεται στη μάνα δουλικά όταν γνωρίζει την ψυχοπάθεια και αντί να καλέσει ψυχολόγους και κοινωνικές υπηρεσίες, αντί να βοηθήσει το παιδί να προσεγγίσει το μπαμπά με την εξουσία που έχει και με δυναμικό τρόπο να μαλώσει το παιδί για την αχαριστία και ανάγωγη συμπεριφορά, προσπάθησε να σώσει το τομάρι του.
Το άλλο παιδί είναι στα χέρια της άχρηστης διευθύντριας του Γυμνασίου που ήδη κατέστρεψε το μεγαλύτερο και έχει τρόπους υποκόσμου. Λέει μάλιστα οτι έχει και πτυχίο νομικής αλλά αγνοεί παντελώς τους ηθικούς, νομικούς και παιδαγωγικούς τρόπους. Δεν έδωσε ποτέ βαθμούς, κάλυπτε τη μάνα, έβλεπε την ανικανότητά της και παρέλαβε την απόφαση λέγοντας: ΄Δεν δικαιούστε να έρχεστε εδώ διότι δεν έχετε τη μέριμνα'. Ντροπή για την εκπαίδευση, ντροπή για την Παιδεία. Να γιατί η χώρα μας πάει κατά διαβόλου και η νεολαία δεν ξέρει τι της γίνεται. Δεν είναι κακό να μη ξέρουν οι δάσκαλοι τι συμβαίνει στα παιδιά των διαζυγίων αλλά είναι κακό οτι δεν θέλουν να μάθουν και είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. ΝΤΡΟΠΗ. Θα πρέεπι να παρέμβει το Κράτος, ο Υπουργός και η Δικαιοσύνη εάν της έμεινε λίγη αξιοπρέπεια και φιλότιμο. Τα παιδιά μου πέρασαν όλο το καλοκαίρι μέσα σε ένα δωμάτιο επειδή μια δικαστής έγραψε να με βλέπουν όταν θέλουν. Δηλαδή, ανήλικα παιδιά αποξενωμένα που δεν γνωρίζουν το αληθινό τους συμφέρον, να στερούνται τον πατέρα και όλο το συγγενικό του περιβάλλον για τρία χρόνια εξ'αιτίας ανίκανων και ανεκπαίδευτων δικαστών στην παιδική ψυχιατρική και στο PAS (Σύνδρομο Γονικής Αλλοτρίωσης-Αποξένωσης). Οι επιστήμονες το αναφέρουν ως τρέλα αλλά τα δικαστήρια και ο συνήγορος Κύπρου όπως και πολλών άλλων χωρών το αναγνωρίζουν ως κακοποίηση των παιδιών από τον γονέα που έχει την επιμέλεια.

5) Εχω να δω τα παιδιά μου από το 2004 από τότε που τα κάλεσε ο Εισαγγελέας στο θέμα επικοινωνίας. Σήμερα είναι 21 και 20 ετών. Μου έναναν αγωγές για διατροφή και κατάσχεση μισθού. Πήγα πολλές φορές στα σχολεία και σε άλλα σπίτια για να τα δω ενώ αυτά δεν με θέλουν. Μετά από χρόνια, έκανα νέα οικογένεια και έχω παιδάκι 3 ετών που ήθελα να τους το γνωρίσω αλλά τα παιδιά μου βρίζουν και δεν με θεωρούν πατέρα τους. Μάλιστα, πρόσφατα το αγόρι μου έκανε και αγωγή προσβολής πατρότητας για να αλλάξει το όνομά του (!) ενώ τα λατρεύω. Προ δύο ετών πήγα με τη νέα μου οικογένεια στο σχολείο όπου είχαν γιορτή και ο γιός μου ήλθε να με δείρει μπροστά στα έντρομα μάτια του μικρού παιδιού (ετεροθαλή αδελφή του). Οι καθηγητές και ο διευθυντής με έδιωξαν. Σήμερα τα παρακολουθώ από το ίντερνετ όπου σπουδάζουν σε ΤΕΙ-ΑΕΙ. Η συμπεριφορά τους είναι 'τρελού' ανθρώπου.
Δέστε:
http://el.wikipedia.org/wik
και
http://patrotita.blogspot.gr/view/classic
Ο ΣΥΓΑΠΑ κατάφερε το αυτονόητο, δηλαδή να μπορεί να ασχοληθεί ο μη έχων την επιμέλεια/μέριμνα γονέας με την παιδεία και εκπαίδευσή του. Αφού το Κράτος δεν υπάρχει και άφησαν αυτούς που θέλουν το κακό μας, να κυριεύσουν, αυτοί είμαστε σαν πολίτες και οι λίγοι καλοί θα ασχοληθούμε με το καλό. Δεν μπορεί να επικρατήσει ο σκοταδισμός, η ανηθικότητα, το χρήμα, το παρακράτος και οι στοές-λέσχες. Το καλό επικρατεί πάντα του κακού.
Είναι αληθινές οι ρήσεις: 'Εκαναν τα παιδιά και την παιδεία σαν τα μούτρα τους', επικρατεί σκοταδισμός και διαπλοκή'. Στα σημερινά νέα μιλούν για το παρακράτος της δικαιοσύνης, τη διαφθορά και το παραδικαστικό (Ελλάδα, σελίδα 8, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012).
Ο Γάλλος ψυχίατρος Dr Victor Simon, σε έκθεσή του που τιτλοφορεί: 'Πως να τρελάνετε τα παιδιά των διαζυγίων:
http://affairesfamiliales.wordpress.com/2012

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_10.html

7 σχόλια:

Nikos father είπε...

Προς τον κύριο που δεν του επιτρέπουν την είσοδο στο σχολείο του παιδιού του αλλά και προς όλους όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την επικοινωνία τους με τα παιδία τους και με άλλες κατηγορίες
Αγαπητέ φίλε ονομάζομαι Νίκος και είμαι αυτός που πέρυσι ανακάλυψε την οδηγία του υπουργείου παιδείας αναφορικά με την απαγόρευσή μας στα σχολεία των παιδιών μας.
Αμέσως μόλις βρήκα το έγγραφο το μοιράστηκα με τον σύλλογο SYGAPA και την δημοσίευσα σε κάθε πιθανό μέσο μέσω του internet για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.
Πέρσι αν και αρχικά μου απαγόρευσαν την είσοδο μου στον παιδικό σταθμό της κόρης μου, αναγκάστηκαν να μου επιτρέψουν την είσοδο μετά από την προσκόμιση της εν λόγο οδηγίας του υπουργείου παιδείας. Φέτος μου δημιούργησαν εκ νέου πρόβλημα και τους απείλησα με αγωγές και μηνύσεις. (σήμερα ήμουν πάλι εκεί και μου είπαν και τι κάνετε είστε καλά)
Η γνώμη μου είναι (αυτό που θα έκανα εγώ στην θέση σου), να καταθέσεις άμεσα μήνυση κατά του φυσικού προσώπου δηλαδή ατομικά στο όνομα δασκάλας που σου παρακωλύει την επικοινωνία σου με το παιδί. Αλλά πρόσεξε!!! Μία μήνυση από μόνη της ποτέ δεν είναι αρκετή (και αυτό πάει σε όλες τις περιπτώσεις και όχι μόνο στην συγκεκριμένη). ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ μαζί με την μήνυση θα καταθέτετε και αγωγή αδικοπραξίας με minimum ποσά 100.000 ευρώ και άνω (τεχνικό θέμα μην ρωτάτε πολλά επ’ αυτού…)
Για παράδειγμα εγώ έκανα μήνυση και αγωγή αδικοπραξίας ύψους 100.000 ευρώ εναντίον της πρώην σύζυγο μου και εναντίον της μάρτυρος της ή οποία είπε ένα σκασμό ψεύδη εναντίον μου στα ασφαλιστικά για την επιμέλεια. Παράλληλα έκανα δεύτερη μήνυση και αγωγή αδικοπραξίας για άλλες 100.000ευρώ εναντίον της πρώην συζύγου μου για τα ψεύδη που αναφέρει στην τακτική αγωγή επιμέλειας εναντίον μου και τέλος έκανα Τρίτη μήνυση και αγωγή αδικοπραξίας 100.000ευρώ εναντίον της πρώην μου και της μαρτυράς της για τα ψευδή που κατατέθηκαν εναντίον μου στα ασφαλιστικά επικοινωνίας. ΠΡΟΣΟΧΗ πολλοι δικηγόροι προτείνουν να κάνετε ένα δικόγραφο για όλα και όχι πχ τρία ξεχωριστά για μείωση των εξόδων. Εάν τους ακούσετε τότε καλύτερα να μην κάνετε ούτε την μία γιατί τσάμπα θα πετάξετε τα χρήματά σας. ΜΙΑ ΙΣΟΝ ΚΑΜΙΑ, θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ. Συνέχίζεται -->

Nikos father είπε...

Μετά από τα ανωτέρω εναντίον της με παρακαλάει να αποσύρω τις μηνύσεις και τις αγωγές γιατί ξέρει ότι μία στο χίλιες εάν καταδικασθεί θα την κλείσω φυλακή!!!
Πλέον δεν έρχεται κανένας μάρτυρας ή φίλη της κτλ να την υπερασπιστεί και την έχω στριμώξει πολύ άσχημα στην γωνία.
Μην τρομάζετε με το κόστος όλων των ανωτέρω. Πράγματι έχουν ακριβύνει η μηνύσεις και οι αγωγές αλλά για όλα τα ανωτέρω έδωσα λιγότερο από 2000 ευρώ δε δικόγραφα και παράβολα και ουσιαστικά κέρδισα πολλαπλές μάχες ήδη... πρώτου καν δικαστούν.
Μην σας τρομάζει το κόστος χαρτοσήμου επί των ποσόν που ζητάτε στις αγωγές αδικοπραξίας. Πράγματι είναι 1 τοις εκατό δηλαδή θα πρέπει να πληρώνουμε 1000 χαρτόσημο για κάθε 100.000 ευρώ που ζητάμε... υπάρχει εδώ ένα τεράστιο τρυκ... το παράβολο ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!! Επίσης κατά την ακροαματική διαδικασία ο δικηγόρος σου μπορεί ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ να μειώσει την αξίωση επί τόπου στην έδρα και να πει "κύριε πρόεδρε εισάγω αντί για 100.000 μόνο 10.000" και έτσι πληρώνεις παράβολο των 100 ευρώ…. Στο μεταξύ η κυρία που το παίζει μάγκας τώρα, για μεγάλο χρονικό διάστημα 2-3 χρόνια μέχρι την εκδίκαση της εκάστοτε δίκης έχει πάνω από το κεφάλι της πολλαπλές αγωγές ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και πιστέψτε με αυτό είναι το μέγιστο όπλο μας. Προτείνω λοιπόν να καταθέσεις μήνυση και αγωγή κατά των κατωτέρω:
Πρώτον κατά της δασκάλας που σου απαγορεύει την είσοδο και δεύτερον κατά της διευθύντριας του σχολείου (SOS αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε). Αφού καταθέσεις μήνυση θα καταθέσεις αγωγή αδικοπραξίας εναντίον των δύο ανωτέρω ζητώντας 100.000 ευρώ από την κάθε μία ξεχωριστά διότι σου παρακωλύουν παρανόμως την επικοινωνία σου με το παιδί σου κτλ κτλ. ΠΡΟΣΟΧΗ μέσα στην αγωγή αδικοπραξίας ο δικηγόρος σου πρέπει να μνημονεύει τις μηνύσεις αναφέροντας τον αριθμό τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ την αγωγή θα την κοινοποιήσεις στους δυο ανωτέρω αλλά ΚΑΙ στο υπουργείο παιδείας ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!
Αφού κάνεις τα ανωτέρω τότε θα κάνεις έγγραφη αναφορά στο υπουργείο παιδείας καταθέτοντας παράλληλα αντίγραφα των μηνύσεων και της αγωγής σου, χρησιμοποιώντας και τα αποδεικτικά επίδοσης από τον δικαστικό επιμελητή.
Μάντεψε... σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα σε πάρουν τηλέφωνο από το σχολείο του παιδιού σου και θα σου πούνε να πας να δεις το παιδί σου όποτε θέλεις και μάλιστα θα σου ψήσουν και καφέ!!!
συνεχίζεται -->

Nikos father είπε...

Το ίδιο έκανε ένας φίλος μου και μέσα σε τρείς ημέρες του επιτρέψανε την είσοδο στο σχολείο και του παραχώρησαν και αίθουσα κενή για να είναι μόνος του με το παιδί του.
Ο φίλος μου ακολούθησε τις συμβουλές μου και κέρδισε πολλά πράγματα με αυτόν τον τρόπο. Αν και είχε εκδοθεί απόφαση ασφαλιστικών επικοινωνίας η πρώην του δεν του έδινε το παιδί. Εκείνος έκανε μια δυο μηνύσεις και τέλος… δεν πήρε ποτέ το παιδί του. Τότε λοιπόν του είπα να κάνει για ΚΑΘΕ ΜΙΑ φορά που δεν του έδινε το παιδί ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ ζητώντας 100.000 ευρώ στην κάθε μια και μετά την παραλαβή της τρίτης αγωγής ο δικηγόρος της μάνας πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο του πατέρα και του είπε επί λέξη «ρε παιδία ελάτε να τα βρούμε τι πράγματα είναι αυτά?» Και εκ τότε παίρνει το παιδί του κανονικά χωρίς να του παρακωλύσει κανείς την επικοινωνία πλέον.
Ένα επιπλέον νομικό τρικ είναι ο δικηγόρος σου να βάζει την δικάσιμο της δεύτερης αγωγής 3-4 μήνες μετά από την δικάσιμο της πρώτης αγωγής και την δικάσιμο της τρίτης αγωγής 4-5 μήνες μετά την δικάσιμο της δεύτερης αγωγής έτσι ώστε να μην μπορούν να ζητήσουν οι αντίδικοι συνεκδίκαση των υποθέσεων και έτσι να ξέρουν ότι θα πληρώσουν τρεις παραστάσεις και θα τρέχουν τρεις φορές στα δικαστήρια. Αυτά που σας λέω είναι πολύ ψιλά γράμματα αλλά η επιτυχία ή η αποτυχία κρίνεται στις λεπτομέρειες. Είναι η μόνη λύση αυτή που σας δίνω για να κερδίσετε την χαμένη σας αξιοπρέπεια και το κυριότερο να κερδίσετε τα παιδία σας!!!
Έχω δώσει πάνω από 45.000 ευρώ σε διάφορους δικηγόρους και ειδικούς για να καταλήξω στις οδηγίες που σας δίνω. Αφού οι κυρίες εκμεταλλεύονται τα κενά του νόμου και μας αποκόβουν από τα παιδία μας, ας εκμεταλλευτούμε και εμείς λοιπόν τα κενά του νόμου και ας τις ρημάξουμε στις αγωγές και τις αδικοπραξίες.
Το ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά τελικά είναι πιο φτηνό να κάνεις μια γενικευμένη και στοχευόμενη επίθεση με πολλαπλές αγωγές αδικοπραξίας παρά να σέρνεσαι στα δικαστήρια για χρόνια περιμένοντας να βρεις το δίκιο σου … κάτι που δεν θα το βρεις ποτέ.
Τέλος να θυμάστε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις μήνυση και αγωγή αδικοπραξίας κατηγορώντας κάποιον για ψευδομαρτυρία, συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική αυτουργία σε ψευδομαρτυρία κτλ παρά να προσπαθείς να «απαντήσεις» και να αντικρούσεις την λάσπη που σου πετάνε χρησιμοποιώντας αμυντικές τακτικές.
Με το που κάνετε μήνυση και αδικοπραξία αυτομάτως μετατρέπεστε σε κατήγορο από κατηγορούμενο, για το ίδιο ακριβώς θέμα που σας κατηγορούν.
Για παράδειγμα σε κατηγορούν για το Χ και λες θα πω την αλήθεια κτλ κτλ και θα αποδείξω ότι είναι ψέματα…. ΟΧΙ αυτή είναι λάθος τακτική!!!
Η σωστή τακτική μόλις σε κατηγορούν για το Χ είναι να κανείς μήνυση και αδικοπραξία για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδομαρτυρία κτλ έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αποδείξεις εσύ ότι δεν έκανες το Χ αλλά να πρέπει τώρα πια να αποδείξει η κυρία πια έμπρακτα με ακλόνητες αποδείξεις τις κατηγορίες εναντίον σου. Εάν δεν τα καταφέρει ο πέλεκυς θα είναι βαρύς. Καταλαβαίνετε την λεπτή διαφορά εδώ? Από κατηγορούμενοι γίνεστε κατήγοροι!!! Καλή δύναμη μας εύχομαι :)

ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Αγαπητέ κύριε Νίκο,
Σας διαφεύγουν κάποια πράγματα διότι είστε ακόμα στην αρχή (και ήδη ξοδέψατε 45.000). Η συνέχεια που θα δείτε θα σας πείσει οτι αυτά που λέτε είναι τακτική μόνο των δικηγόρων και αποδείχθηκε επιστημονικά οτι δεν μπορούν να ισχύσουν διότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες που θα σας καταστρέψουν όταν θα σας απορρίπτουν τις αγωγές και θα αθωωώνουν την αντίδικό σας στα δικαστήρια και θα σας αποκαλούν δικομανή. Εξ'αλλου το θέμα δεν είναι νομικ.ό αλλά ψυχολογικό-ψυχιατρικό (ακόμα και των δικαστών). Μην οδηγείτε λοιπόν τους άλλους στη καταστροφή.

Nikos father είπε...

Θα ήθελα να μας δώσετε κάποια παραδείγματα "επιτυχιών" όπου οι πατεράδες πήγαν με τον σταυρό στο χέρι και κέρδισαν έστω και το παραμικρό.
Μπορεί να έχετε δίκιο εν μέρη σε αυτό που λέτε, αλλά η τακτική του πάω με το σταυρό στο χέρι έχει αποδειχθεί περίτρανα αναποτελεσματική κατά ποσοστό 96% μέχρι σήμερα και το μόνο που συμβαίνει είναι να διαιωνίζεται μια κατάσταση αρνητική κυρίως για τα παιδιά μας.
Αυτό που με έχει διδάξει η ζωή μέχρι σήμερα είναι ότι η σίγουρα χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ και εάν συνεχίσουμε να παίζουμε με τους "κανόνες" που μας έχουν σερβίρει προσπαθώντας να αποδείξουμε καθημερινά ότι δεν είμαστε ροζ ελέφαντες το μόνο που θα καταφέρνουμε είναι να εξευτελιζόμαστε ως προσωπικότητες και ως πατεράδες ενώ ταυτόχρονα θα αποξενωνόμαστε από τα παιδιά μας.
Τι θα συμβουλεύατε τον πατέρα που μας γράφει ότι δεν του επιτρέπουν το δικαίωμα επικοινωνίας του με τα παιδιά του? Πια είναι η δική σας πρόταση που δεν θα τον "κατέστρεφε" (όπως οι συμβουλές μου)? Δεν νομίζετε ότι είναι εγωιστικό να απορρίπτετε την καθ’ όλα νόμιμη πρόταση μου χωρίς ταυτόχρονα να αντιπροτείνετε στον άνθρωπο κάποια εναλλακτική?
Τι θα συμβουλεύατε τον φίλο μου που για 6 μήνες δεν του επέτρεπε η πρώην σύζυγος του να δει τα παιδιά του παραβιάζοντας κάθε εβδομάδα την απόφαση επικοινωνίας που είχε εκδοθεί?
Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται αυτό ξέρω να πω.
Ήδη τον έχουν φέρει τον άνθρωπο ένα βήμα πριν την χειροδικία (όπως περιγράφει) τι άλλο πρέπει να κάνει? Να δείρει, να τα σπάσει να σκοτώσει να αυτοκτονήσει? Τι του προτείνετε? Τι πάει να πει θα απορρίπτονται οι αγωγές? Το γνωρίζω ότι κάποιες ίσως οι περισσότερες θα απορριφτούν τι γίνεται όμως με την μια και μοναδική που δεν θα απορριφθεί? όσο δεν ζητάς δεν παίρνεις!!!
συνεχίζεται -->

Nikos father είπε...

Αν κάνουμε ένα γκάλοπ θα δείτε ότι ελάχιστοι έως κανένας πατέρας δεν έχει ζητήσει στην επικοινωνία του να παίρνει το παιδί του την ημέρα της γιορτή του Πατέρα (την οποία εσείς πολεμήσατε για να καθιερωθεί).
Το ξέρετε ότι τσακώθηκα με την δικηγόρο μου για να το βάλει στο κείμενο των ασφαλιστικών της επικοινωνίας ?
Εγώ όμως επέμεινα και ζήτησα να παίρνω το παιδί μου την ημέρα του Πατέρα κάθε χρόνο, ζήτησα να το παίρνω κάθε έτος παρά έτος όλες τις εθνικές εορτές (εννοείται ότι ούτε αυτό ζητείται από κανένα δικηγόρο) και τα κέρδισα, παρά τις αντιρρήσεις της δικηγόρου μου. Επίσης ζήτησα να απειληθεί η αντίδικος με φυλάκιση ενός μήνα και πρόστιμο υπέρ μου έναντι των 5000€ για κάθε παράβαση της απόφασης της επικοινωνίας και η απόφαση λέει "... απειλεί σε βάρος της καθ’ ης και υπέρ του αιτούντος χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ και προσωπική κράτηση διάρκειας δέκα ημερών για κάθε παραβίαση της απόφασης αυτής»
Αυτό που μπορώ να πω σε αυτό το σημείο είναι ότι η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τα δικαστήρια έχει τα εξής αποτελέσματα:
1)Πήρα μια πολύ καλή επικοινωνία κάθε δεύτερη εβδομάδα από Παρασκευή (όχι Σάββατο όπως συνήθως) στις 17:00 μέχρι Κυριακή στις 20:00 συν κάθε Τετάρτη 17:00 με 20:00, συν ένα μήνα καλοκαίρι συν 7 ημέρες Πάσχα συν 7 Χριστούγεννα, συν τα γενέθλια του παιδιού χρόνο παρά χρόνο (ούτε αυτό το ζητάνε οι δικηγόροι) συν την ονομαστική εορτή του παιδιού χρόνο παρά χρόνο (ούτε αυτό το ζητάνε οι δικηγόροι) συν την ονομαστική εορτή την δική μου.
2) Κέρδισα δικαστική απειλή για την εναγόμενη με φυλάκιση και πρόστιμο υπέρ μου
3)Η πρώην μου δεν έχει πλέον ούτε έναν μάρτυρα να παραστεί στο δικαστήριο (συνεπεία των αγωγών μου)
4) Πάω μέρα παρά μέρα στον παιδικό σταθμό του παιδιού μου και το βλέπω και πολεμάω την αποξένωση.
5) Έστειλα εξώδικο στην ψυχολόγο που ανέλαβε την αξιολόγηση του παιδιού μου έπειτα από εισαγγελική παραγγελία που προκάλεσε η πρώην μου και ο προϊστάμενος της την απέσυρε από την αξιολόγηση και όλη η διαδικασία στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενώπιον δίκης μου τεχνικής συμβούλου (ψυχολόγου).
Το αποτέλεσμα ήταν να εκδοθεί ένα πόρισμα αληθινό και όχι με τις αρχικές , «σάλτσες» που έλεγε πόσο καλός πατέρας είμαι κτλ, με αποτέλεσμα να μην το προσκομίσει καν η πρώην σύζυγος μου ούτε στο δικαστήριο των ασφαλιστικών επικοινωνίας!!!
6)Στα ασφαλιστικά επικοινωνίας είπε ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα και πάω σε ψυχολόγους και όχι μόνο δεν την «άκουσε» το δικαστήριο, αλλά στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρει επί λέξει «… περαιτέρω το συμφέρον του τέκνου επιβάλει να επικοινωνεί τακτικά με τον αιτούντα- πατέρα του, έτσι ώστε να υπάρχει μεταξύ τους συναισθηματικός δεσμός, στοιχείο αναγκαίο για την ομαλή ψυχική ανάπτυξη του τέκνου! »
συνεχίζεται -->

Nikos father είπε...

Αγαπητέ συνομιλητή, οι σκλάβοι το μόνο που έχουν να χάσουν είναι τις αλυσίδες τους
Συνοψίζοντας λοιπόν, αν και έσπασα και εγώ τα μούτρα μου με τον χασοδίκη που πήγα για πρώτη φορά στα ασφαλιστικά της επιμέλειας , κατάφερα να το «στρίψω» που λέει και η νέα δικηγόρος μου με σωστή στρατηγική και τακτικές επιθέσεις που δεν «πάσχουν» και δεν παρουσιάζουν νομικά κενά.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ότι το θέμα είναι ψυχολογικό και ψυχιατρικό, αλλά ο κόσμος που ζούμε είναι φτιαγμένος για να είναι άδικος και δυστυχώς κάποιοι τρίτοι που μερικές φορές είναι και υπάνθρωποι αποφασίζουν για τις τύχες μας και για τις ζωές των παιδιών μας. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να κερδίσω το παιδί μου «παίζοντας με τα χαρτιά που μου έδωσαν στο παιχνίδι που με έβαλαν με το ζόρι», παράλληλα προσπαθώ καθημερινά να μοιράζομαι τις προσωπικές μου εμπειρίες και διαπιστώσεις με όλους εσάς που ενδεχομένως είστε ακόμα στην αρχή ή στην μέση ή στο τέλος ή δεν είχατε την τύχη να έχετε καλό δικηγόρο ή ή ή.
Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δωρίσω την γνώση που αποκτώ καθημερινά πληρώνοντας πολύ ακριβά, σε εκείνους που αδυνατούν οικονομικά να ανταπεξέλθουν.
Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας άλλη μια πολύτιμη γνώση. Οι δικηγόροι μου έχουν συγκεντρώσει όλες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ τις αποφάσεις επιμέλειας που έχουν εκδοθεί τα τελευταία 20 χρόνια υπέρ του πατέρα και ετοιμάζουμε έκθεση όπου προκύπτει ότι το ταμπού «το παιδί πάει πάντοτε στην μάνα» έχει πλέον κατατριφθεί.
Ξέρετε πόσο χρήσιμο είναι να μπαίνει το κείμενο αυτό σε κάθε μα κάθε αγωγή επιμέλειας στο εγγύς μέλλον?
Οι δικαστές μια θα κάνουν ότι δεν το είδαν δυο θα κάνουν ότι δεν το βλέπουν τρεις τέσσερις κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν το στρεβλό κατεστημένο (όπως και ο εισαγγελέας ανηλίκων όπως θα εκθέσω παρακάτω).
Όταν πήγα εγώ πρώτος στον εισαγγελέα ανηλίκων με την οδηγία του υπουργείου παιδείας και ζήτησα εισαγγελική παραγγελία για να μου επιτρέψουν να πηγαίνω στον παιδικό σταθμό με απέφυγε και μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει τέτοια παραγγελία.
Όταν όμως πήγε άλλος ένας γνωστός μου με δική μου προτροπή τότε έσπασε τα μούτρα του και εκείνος αλλά όταν πήγε ο τρίτος και πάλι με το ίδιο χαρτί τότε πήρε εισαγγελική παραγγελία!!!
Στην συνέχεια πήγαν δεκάδες άλλοι και όλοι κυριολεκτικά πήραν κάτι αντίστοιχο. Ο μόνος ίσως που δεν πήρε τίποτα ήμουν εγώ, αλλά εγώ ήδη είχα κερδίσει με τις απειλές μου προς τον παιδικό σταθμό οπότε και πάλι κερδισμένος είμαι.
Άρα όσο ζητάς και όσο πολεμάς όλο και κάτι παραπάνω παίρνεις. Όταν ακολουθείς την πεπατημένη τότε αν είσαι τυχερός θα μπεις στο 4% εκείνων των πατεράδων που τελικά πήραν την επιμέλεια των παιδιών τους. Αυτό εμένα δεν μου είναι αρκετό, το παιδί μου αξίζει πολλά περισσότερα από ένα 4% και εάν αυτό σημαίνει καθολικό πόλεμο ας γίνει έτσι.
Αυτό που θέλω να σας πω κλείνοντας είναι ότι καμία συμβουλή δεν είναι κακή από όπου και εάν προέρχεται και ότι κανείς δεν κατέχει «την απόλυτη αλήθεια», ούτε εγώ ούτε εσείς ούτε κάποιος τρίτος.
Για αυτό ας μην βγάζουμε βιαστικά πεσιμιστικά συμπεράσματα και ας μην «αφορίζουμε» χωρίς δεύτερη σκέψη τακτικές και στρατηγικές άλλων που εν πάση περίπτωση έχουν αποδώσει τα μέγιστα.
Σύντομα θα έχω την χαρά να μοιραστώ μαζί με όλους σας πολύτιμες νομικές πληροφορίες για να τις χρησιμοποιήσετε και εσείς.
Με εκτίμηση
Νίκος

BINTEO SYGAPA ΣΥΓΑΠΑ

Αναγνώστες