Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ιλ Μεσατζέρο: Ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία λόγω κρίσης


«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία–ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης», αναφέρεται σε δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας στο φύλλο της Παρασκευής. Η Ιλ Μεσατζέρο, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις μετακινήσεις Ελληνίδων στην γειτονική χώρα που εκπορνεύονται ως αποτέλεσμα της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.
Ένα μέρος της «Ελλάδας της λιτότητας που επιβλήθηκε από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθείται στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας που επικαλείται πληροφορίες για Ελληνίδες ιερόδουλες που φέρονται να εντοπίσθηκαν σε δρόμους που οδηγούν στην Αιώνια Πόλη, προερχόμενες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα. Περισσότερες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, στην κάτω Ιταλία, το πρώτο λιμάνι – σταθμός που φτάνουν τα πλοία από την Ελλάδα. «Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους», ανέφεραν αστυνομικές πηγές. Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από το φαινόμενο αυτό, κρύβονται άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, αν οι εν λόγω Ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αδίστακτων κακοποιών που εκμεταλλεύονται εκατοντάδες κοπέλες από την Ρουμανία.
«Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους», σημειώνει η Ιλ Μεσατζέρο. http://www.koutipandoras.gr/?p=27304 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

BINTEO SYGAPA ΣΥΓΑΠΑ

Αναγνώστες