Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τι πρέπει να γίνει για να αντέξει η σχέση; Πόσα δώρα, πόσοι καυγάδες, πόσες διακοπές;!

Θα  εκπλαγείς με αυτό που θα διαβάσεις

Μια νέα βρετανική ανάλυση  δημοσιοποιείται λίγο πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία  πραγματοποιήθηκε από την «ιστοσελίδα για αληθινούς τζέντλεμαν» Socked.co.uk.

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, λοιπόν, για να «ανθίσει» ο έρωτας απαιτούνται (κρατηθείτε!): -22 γεύματα  του ζευγαριού σε εστιατόρια -5 γεύματα με φίλους (σε ζευγάρια, από τέσσερα ή  περισσότερα άτομα τη φορά), -2 κοινές αποδράσεις διακοπών -Όχι μόνο  συνάντηση με τους γονείς, αλλά και 2 διανυκτερεύσεις στο σπίτι των  γονέων!

Απαιτούνται επίσης τουλάχιστον 3.000 λίρες σε δώρα (δηλαδή 3.477 ευρώ!), επτά γεροί… καυγάδες, καθώς και οι φίλοι και οι συγγενείς του ενός  σε ποσοστό τουλάχιστον το 55% να εγκρίνουν τον άλλον!

Αν γίνουν όλ’ αυτά (και τα αντέξει το ζευγάρι), τότε ο έρωτας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να  μετατραπεί σε μακροχρόνια σχέση.

Ίσως πάλι  όλ’ αυτά να είναι ο λόγος που ο αριθμός των εργένηδων στη Βρετανία (σ.σ. και όχι  μόνο) έχει πενταπλασιασθεί την τελευταία δεκαετία ενώ ο αριθμός των παντρεμένων  ζευγαριών παραμένει σχεδόν ο ίδιος, σχολιάζει με σκωπτική διάθεση η βρετανική  εφημερίδα Daily Mail.

Ακόμα και οι ίδιοι οι επινοητές της ανάλυσης  παραδέχονται πως τα ευρήματά τους είναι υπερβολικά. «Καθίσαμε και βάλαμε κάτω  τους αριθμούς και, εάν έχουμε δίκιο, αποτελεί θαύμα που το ανθρώπινο είδος  κατάφερε να επιβιώσει τόσο καιρό», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Socked, Μαρκ Χαλ. «Με βάση τους υπολογισμούς μας, μόνον το 3% των νέων σχέσεων θα  διαρκέσουν αρκετά ώστε να φτάσουν έως την εκκλησία ή το δημαρχείο τα  ζευγάρια».

faysbook  www.sos-sygapa.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

BINTEO SYGAPA ΣΥΓΑΠΑ

Αναγνώστες